Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot

A-Fit Coaching 

Puhelinnumero: 0407271949

Sähköpostiosoite: afit.peltokangas@gmail.com

 

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

A-Fit Coaching (2958178-5)

Korpraalintie 1 A, 02680 Espoo

Yhteyshenkilö: Anu Peltokangas

Puhelin 040 727 1949

Sähköposti: afit.peltokangas(at)gmail.com

YLEISTÄ

A-Fit Coaching on sitoutunut suojaamaan Asiakkaidensa yksityisyyttä sekä noudattamaan Suomen henkilötietolakia. Asiakkaan tiedot on Holvin laskutusohjelmassa ja mahdollisissa Asiakkaan ja A-Fit Coaching välisissä säilytetyissä sähköposteissa.

Mitä tietoja kerätään?

Nimi sekä yhteystietoja kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tietojen lähde on Asiakas itse tai hänen lähiomainen, jos kyseessä on alaikäinen Asiakas.

Mihin tietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään palveluiden ja tuotteiden laskutusprosessien hoitamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon sekä uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen. Emme luovuta Asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

Miten tietoja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asianmukaisesti tietoturvapalveluilla ja –käytännöillä. Tietoihin pääsy on rajoitettu vain A-Fit Coachgin palveluksessa oleville niille henkilöille, joilla on asianmukainen tarve ko. tietoon.

Mitkä ovat asiakkaan oikeudet?

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa A-Fit Coaching:n henkilörekistereissä olevat itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on oikeus pyytää häntä koskeva virheellinen henkilötieto oikaistavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi rekisteristä, mikäli tieto on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut.